Bio-Vegetal

A Bio-Vegetal® talajbaktérium száraz koncentrátum por alakú, vízoldékony formában 6 hónap szavatossági ideje miatt praktikus, csökkenő műtrágya felhasználást és jelentős (vetésforgóban átlag 1 t/ha) termésnövelést tesz lehetővé.

A Bio-Vegetal® hatására a növényi gyökér- és szármaradványok a legrövidebb időn belül kiváló minőségű tápláló humusszá változnak, valamint műszaki ráfordítások megtakarításával is jár, továbbá csökkennek a trágyázási költségek a levegőben lévő nitrogén megkötése és a kötött formájú ásványok felszabadítása révén.

A Bio-Vegetal®-ban található talajbaktériumok megkötik a légkörben lévő nitrogént, átalakítják a talajban található, kötött formájú foszfort, káliumot és a növények számára felhasználhatóvá alakítják a talajban.

A Bio-Vegetal®-ban lévő természetes auxin növekedési hormonok segítik a csírázást, a gyökérképződést, a hosszanti és szélességbeli növekedést, valamint az érést. Az auxinok vezérlik a vitamin- és fitoncid képződést.

A Bio-Vegetal®-ban található CMC-kötések a talajgombák segítségével probiotikus hatásmechanizmusokat építenek fel a talajban a betegségek elleni védekezés érdekében.

Felhasználás: 1kg/ha, 50-300 liter vízben feloldva.

Eltarthatóság: száraz, hűvös helyen, 6 hónapig.

Kapcsolat

2060 Bicske, Szent László utca 42.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon:  (30) 580-1390
(30) 298-2658

Fax:        (22) 262-341

Minden Jog Fenntartva - 2013 - bkagro.hu

 
Scroll to top