Bemutatkozás

 Cégünk mezőgazdasági gazdálkodók, feldolgozók részére hatékony termelést segítő, korszerű alapanyagok, technológiák forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységünkbe tartozik a vetőmag, baktérium-trágya, műtrágya, fermentált baromfi trágya granulátum, élő alga levéltrágya értékesítés. Továbbá állattenyésztő partnereink részére alapanyagok, és szemes termények értékesítése.

A BK-AGRO által forgalmazott por alakú Bio-Vegetal talajbaktérium száraz koncentrátum csökkenő műtrágya felhasználást és jelentős termésnövelést tesz lehetővé. Ez a technológia a talaj természetes alkotóelemeit, hasznos baktériumait használja fel a talajerő gazdálkodásban, növénytáplálásban.

Alkalmazása egyszerű, bármely talajmunkával együtt megoldható. Javasolt adagja: 1kg/ha.

Kijuttatása vízzel történő higítás után talajra permetezve és betárcsázva, kertészeti kultúrákban akár öntözővízzel kijuttatva és talajba dolgozva, kalászosoknál a csávázószerrel együtt a magra juttatva és a kezelt magot elvetve alkalmazható. Az eredmény látványos.

A baktériumtrágya nitrogént köt meg a levegőből. A betakarítás után visszamaradt növényi maradványok komposztálásával meggyorsítja a szerves anyagok lebomlását, hasznosulását, elősegítve a tökéletesebb talajművelést. A következő vegetáció számára az előveteménytől függően foszfort és káliumot mobilizál a tarlómaradványokból. A csíranövény fejlődésének kezdeti szakaszában a gyökértömeg fokozott növelésével a betegségekkel és a szárazsággal szemben ellenállóbbá teszi a növényt. Használatával a talaj humusztartalma évről-évre javul, a bio termesztés keretei között is alkalmazható.

Cégünk fontos tevékenységi körébe tartozik továbbá minőségi vetőmagok terjesztése. Különleges termékeink közé tartozik a hibrid búza és hibrid rozs, melyekkel akár 20-30%-os terméstöbblet válik elérhetővé.

Különleges termékünk a Natur BioOrganic fermentált baromfi trágya granulátum, mely 100%-ban szerves eredetű, könnyen értékesülő tápanyag, és granulátum formája miatt műtrágyaszóróval kijuttatható.

Évről-évre nagy probléma a termés megóvása vadkáros területeken. Az Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó biocid készítményeink folyékony és granulált formában hatékony segítséget jelentenek 6-8 hétig a vadállatok távoltartásában.

Partneri körünkben gabona és takarmány alapanyag forgalmazását vállaljuk. Hagyományos alapanyagok mellett alternatív fehérje-, energiahordozó és élelmiszeripari melléktermékek rendszeres szállításával jó minőségű melléktermékeket biztosítunk a gazdaságosabb termeléshez.

Nemzetközi és hazai kapcsolataink révén vállalkozunk többek között malátacsíra, kukoricacsíra, kukoricaliszt, extrahált szójadara, napraforgódara, repcedara stb. folyamatos szállítására.

Az általunk forgalmazott alapanyagok és késztermékek felhasználásával kapcsolatban rendszeres tanácsadási és receptúra-optimalizálási szolgáltatást biztosítunk.

Cégünk megbízható partnere kíván lenni a hatékonyabb munkára, gazdaságosabb termelésre törekvő és az új megoldásoktól sem idegenkedő gazdálkodók, termelők számára.

 

 

Bőcs Kálmán

ügyvezető

 

 

 

Kapcsolat

2060 Bicske, Szent László utca 42.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon:  (30) 580-1390
(30) 298-2658

Fax:        (22) 262-341

Minden Jog Fenntartva - 2013 - bkagro.hu

 
Scroll to top